This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

haiiii laaa ^_^

hohoho...lama x masuk cni bz sangat.. pada yg nk tanya pasal buku tu boleh terus email AkMa ye.. boleh gak tgk kt fb tentang novel2 ni..bnyk novel baru yg x sempat akma nk update lagi..dh ready nk jual tp x sempat nk upload pic dia kat blog. So pada sesiapa nk novel baru2 boleh email saya k.. n x lupa gak pada product2 baru- cheezy ni boleh start order dh.. :D n ade product lain jugak mcm netbook jenama smart (ni tlg kwn jualkan sebab die kerja as dealer utk company ni boleh dpt harga murah!) nk tau boleh email AkMa gak la ye. 0 comments

Cheezy ~ Product baru! :D







Cara Penyediaan Cheezy Sedap Ni!

1. Bancuh 1 bahagian serbuk + 2 bahagian air panas (>80 darjah celcius). 
2. Contoh: 2 sudu serbuk + 3 sudu air panas. Kalau bancuh 200gm terus, boleh guna 600ml air panas. Nak senang lumat guna blander je lg sng!
2. Tambah air atau serbuk cheese sedikit demi sedikit untuk adjust rasa ikot selera anda

(cara saya masukan 1 cawan air suam dalam blender then masukan 1 paket cheezy sedap ni, blend- tambah ari sket2 sampai dpt kepekatan yg kita nak, kalau nk cair lebihkan air)
 
 3. Masukkan ke dalam botol sos utk guna(lagi senang!)
4. Tuang ke atas kentang goreng, wedges, nugget, sosej dll + mayonis(lg umphhhh!)



200gm (1 x 200gm) = RM13
400gm (2 x 200gm) =
RM21
600gm (3 x 200gm) =
RM30
800gm (4 x 200gm) =
RM38
1kg (5 x 200gm) =
RM47
2kg (10 x 200gm) =
RM85
3kg (15 x 200gm) =
RM128
 
***Ini cheezy Jalapeno macam kt KFC Bukan Nacho ye... :D


Psssst: Saya dh rasa cheezy ni memg umphh la.. dia rasa macam kt kfc tu SAMA ok! hehehe
0 comments